Feest! 100e kleuter

Geplaatst op 5 april 2019

Afgelopen maand is de 100e kleuter gestart op OBS De Bolder in Drachten en is het team van de school geslaagd voor de tweejarige Kentalis opleiding.
Alle leerlingen van groep 1/2 kregen een tasje met het boekje Kikker is kikker en kregen – net als de rest van de school - een heerlijke traktatie.

OBS De Bolder werkt bijna twee jaar samen met Kentalis in verband met een aantal TOS-leerlingen op school. Door de samenwerking en de teamscholing is meer aandacht voor taal –en leesonderwijs en is de kwaliteit hierdoor verbeterd. Lezen en voorlezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en achtergrondinformatie was ook toegevoegd in het tasje voor de leerlingen. Klik hier voor meer informatie over ons taalonderwijs.

De lokale pers besteedde ook aandacht aan dit heugelijke moment. Klik hier voor het artikel in de Drachtster Courant.