Acties

Vanaf woensdag 27 september start voor groep 8 de Kinderpostzegels. Dit jaar gaat het een beetje anders. In week 39 krijgen de leerlingen hier meer informatie over. Ook de ouders krijgen hierover nog een informatiebrief. Dit jaar duurt de verkoop 1 week i.p.v. 2 weken. De verkoop stopt op woensdag 4 oktober.

Er staan weer twee inzameldozen van Wecycle bij de oost- en zuidingang van de school. De actie gaat door tot 17 november 2017. Spaar alvast uw afgedankte kleine elektrische apparaten op, zodat de school weer mee kan doen aan leuke prijzen. Eerder heeft ons dat een nieuwe digitale camera opgeleverd. Alvast onze dank!

Recycling van elektrische apparaten is heel belangrijk. Helaas worden veel kleine apparaten nog vaak weggegooid. Om kinderen te leren deze apart te houden en in te leveren, houdt Wecycle ieder jaar een landelijke inzamelactie met basisscholen. Zo helpen de kinderen het milieu en verdienen ze een mooi cadeau voor de school, klik hier voor de Wecycle website voor kids.