Afscheid meester Frits

Geplaatst op 7 april 2017

Dhr Frits Adema, directeur OBS de Bolder zet na 44 jaar een punt achter zijn carrière in het onderwijs, waarvan de laatste 12 jaar op obs de Bolder. Hij gaat met pensioen, maar niet voordat er een groot afscheidsfeest voor hem is gehouden. Als school zijn we al langere tijd bezig om hem hierbij een passend afscheidskado te geven. We gaan dit doen in de vorm van o.a een musical door alle leerlingen en team in de Lawei.  Wij willen u/jullie hierbij dan ook graag uitnodigen op vrijdagavond: 14 juli a.s van 19.00-20.15 uur.

Direct na afloop bieden we u als ouder, leerlingen en oud-leerlingen in de Foyer de gelegenheid hem persoonlijk te spreken, kadootjes te overhandigen of de hand te schudden.
Vanaf komende week zal er in de groep van uw kind(eren) bij de leerkracht een spaarpot staan alwaar we het op prijs zullen stellen hierin een kleine bijdrage van uw kant te ontvangen. Van deze gezamenlijke bijdrage bieden we hem de graag een groots cadeau aan. Dit cadeau wordt in de Lawei als verrassing na afloop overhandigd.  Voor overige (praktische) mededelingen die avond wordt u tzt verder geinformeerd via digiduif.

Kaartverkoop afscheidsmusical meester Frits

Omdat we uw kind graag op het podium laten schitteren bij deze bijzondere musical voor meester Frits doen we dit in theater de Lawei.
We hopen dat u als ouder uiteraard hierbij wil zijn. We zullen hiervoor toegangskaarten gaan verkopen op school a 2 euro per kaart incl. consumptie na afloop in de foyer.
In de grote zaal passen max. 900 personen. Om die reden hebben we de volgende verkoopprocedure bedacht:

• Wk 24 (12 t/m 16 juni) kunt u dagelijks in de gemeenschapsruimte van 08.30-08.45 uur en 15.15-15.30 uur hiervoor uw kaarten kopen. (max 2 per gezin)
  • Wk 25 (19 t/m 23 juni) zullen we indien er nog kaarten beschikbaar zijn max. 2 kaarten extra per gezin verkopen.

Wanneer er dan nog kaarten zijn, wat we niet verwachten, dan kunt u deze in week 26 onbeperkt afhalen.

Namens organisatie Janneke vd Bij (team) en Anneke vd Wal (OV)