Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Bolderkoren

Geplaatst op 8 maart 2015

Voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben we al een Bolderkoor voor de groepen 1 /m 4, onder leiding van juf Sita.

Nu gaan we vanaf volgende week ook starten met een Bolderkoor  voor de groepen  5 t/m 8, onder leiding van juf Sanne. Er hebben zich nu vijf leerlingen aangemeld. Er kunnen nog een aantal bij om er een echt koor van te maken. Dus vind je het leuk om te zingen en hier wat meer mee te oefenen? Doe dan mee en geef je op via s.meijerhof@obsdebolder.nl

Elke week komen er een aantal liedjes aan bod die we in canon, rap of meerstemmig kunnen laten klinken. Graag zie ik jullie dinsdag tussen half 4 en 4 uur!