Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Bolderkoren

Geplaatst op 8 maart 2015

Voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben we al een Bolderkoor voor de groepen 1 /m 4, onder leiding van juf Sita.

Nu gaan we vanaf volgende week ook starten met een Bolderkoor  voor de groepen  5 t/m 8, onder leiding van juf Sanne. Er hebben zich nu vijf leerlingen aangemeld. Er kunnen nog een aantal bij om er een echt koor van te maken. Dus vind je het leuk om te zingen en hier wat meer mee te oefenen? Doe dan mee en geef je op via s.meijerhof@obsdebolder.nl

Elke week komen er een aantal liedjes aan bod die we in canon, rap of meerstemmig kunnen laten klinken. Graag zie ik jullie dinsdag tussen half 4 en 4 uur!