Leerlingen OBS De Bolder op bezoek bij KV Drachten

Omdat Simon een prijsvraag had gewonnen tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 13 december werden de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 afgelopen zaterdag uitgenodigd om een wedstrijd te bekijken.

OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.

Waarom 15 minuten lezen per dag?

De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat en leesvaardigheid groeien direct.

Bolderkoren

Geplaatst op 8 maart 2015

Voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben we al een Bolderkoor voor de groepen 1 /m 4, onder leiding van juf Sita.

Nu gaan we vanaf volgende week ook starten met een Bolderkoor  voor de groepen  5 t/m 8, onder leiding van juf Sanne. Er hebben zich nu vijf leerlingen aangemeld. Er kunnen nog een aantal bij om er een echt koor van te maken. Dus vind je het leuk om te zingen en hier wat meer mee te oefenen? Doe dan mee en geef je op via s.meijerhof@obsdebolder.nl

Elke week komen er een aantal liedjes aan bod die we in canon, rap of meerstemmig kunnen laten klinken. Graag zie ik jullie dinsdag tussen half 4 en 4 uur!