Calamiteitenplan

Bij mogelijke calamiteiten (brand, gaslek of dreiging e.d.) heeft Obs De Bolder gecertificeerde BHV-ers. Jaarlijks worden onze BHV-ers geschoold en we oefenen gezamenlijke ontruimingen met het hele ABS-complex (Anker, Bolder, Smallsteps). Recent is nu ook peuterspelen De Wigwam in het complex gekomen.

In geval van gezamenlijke ontruiming worden de leerlingen opgevangen bij de volgende externe opvangplaatsen:

• De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 worden opgevangen in De Fonteinkerk aan De Kolken 89 te Drachten.
  • De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 worden opgevangen in het ROC De Friese Poort aan De Wetterwille 68 te Drachten.

Bij calamiteiten zal er geen verbinding zijn met de schooltelefoon. Voor hele dringende vragen kunt u dan contact opnemen met directeur Frits W. Adema via 06-51 68 16 64.

Met vriendelijke groet,
Hoofd BHV-er & EHBO-er van OBS De Bolder