CJG

Zie hieronder en op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland voor activiteiten en tips voor ouders en hun kind(eren).

Veel leesplezier!

Nynke den Heijer
coördinator CJG Smallingerland
n.den.heijer@smallingerland.nl
werkdagen: ma t/m vrij

Contactpersonen OBS De Bolder

Taede Smidt / taede.gebiedsteam@smallingerland.nl / 06 46 07 21 55
Ylse van Wieren (JGZ-vpk) / y.vanwieren@ggdfryslan.nl / 088 22 99 885
Richard Noordbruis (JGZ-arts) / r.noordbruis@ggdfryslan.nl / 088 22 99 485
Judith Plantinga (JGZ-arts) / j.plantinga@ggdfryslan.nl / 088 22 99 505

Uitgelicht - januari 2017

Zoek met de School CJG-er een passend antwoord!
Heb je een kleine of grote(re) vraag over de opvoeding, opgroeien en gezondheid? Zijn er moeilijkheden thuis of zit je kind niet lekker in z'n vel?

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland ben je op de juiste plek. De School CJG-ers zijn er voor vragen van kinderen, ouders en leerkrachten over problemen thuis, rondom het kind of in het gezin. We kijken en denken mee naar wat er aan de hand is en wat er nodig is voor het kind, de ouder(s) of leerkracht om een passend antwoord te vinden. De School CJG-ers bieden hulp en zoeken mee naar vervolghulp als dit nodig is.

We zijn telefonisch bereikbaar, soms op school aanwezig (aangegeven tijden) en kunnen in overleg ook bij je thuis langskomen. De contactpersonen voor OBS De Bolder staan hierboven vermeld.

Ouderbijeenkomst  'Druktemakers'
Het Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland organiseert op woensdag 25 januari 2017 van 19.30 tot 21.00 uur de ouderbijeenkomst 'Druktemakers'.  Kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar die bewegelijk, vaak druk, snel geprikkeld of snel afgeleid zijn kunnen hierdoor erg bewerkelijk zijn voor de ouders. Pedagoge Tsjallie Talma geeft in 'Druktemakers' antwoord op vragen van ouders of verzorgers.

De bijeenkomst is in het CJG-gebouw aan het Moleneind ZZ 95 in Drachten duurt 1,5 uur en is gratis. Aanmelden via www.cjgsmallingerland.nl of bel naar Gretha Pool via 06-13 12 25 34.