digiDUIF

Communicatie tussen u en ons vinden wij van groot belang. Wij willen u zo goed en zo snel  mogelijk informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school. OBS De Bolder maakt daarvoor vanaf het schooljaar 2016-2017 gebruik van het ouderportaal digiDUIF.  Met deze service zijn wij in staat om met u via e-mail en app te communiceren.

DigiDUIF app
Voor het ontvangen van informatie via digiDUIF kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de digiDUIF app. De berichten die wij sturen zullen direct op een tablet of smartphone worden getoond, deze is gratis te downloaden in de App store of de Google play store. Via de app ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten, kunt u zich inplannen voor een contactavond en heeft u direct toegang tot de klassenlijst.

Kosten en activering
Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren zodat wij u kunnen bereiken.  Alle kinderen hebben in oktober 2016 een activeringscode meegekregen.

Activeren doet u als volgt:

1. Klik hier om uw activeringscode in te voeren.
  2. U maakt een eigen account aan, door middel van opgave van uw e-mailadres.
  3. U ontvangt een link via e-mail ter bevestiging, via deze link logt u nogmaals in.
  4. Na het invoeren van uw adresgegevens, kunt u de activeringscode invoeren. De gegevens van uw kind worden nu aan u gekoppeld.

Er kunnen meerdere ouders (dit gaat in ieder geval voor gescheiden ouders op) aan één kind gekoppeld worden met dezelfde activatiecode, zodat wij als school alle ouders dezelfde informatie kunnen toesturen maar u, als ouder, een eigen inlog heeft en u zelf uw eigen gegevens beheert.

Heeft u al kinderen op een school die gebruik maakt van digiDUIF? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u straks eenvoudig uw kind toevoegen. Voor vragen over digiDUIF kunt u contact opnemen met juf Rianne via r.vanriezen@opo-furore.nl.