Groep 4 | Stijlpresentatie

Geplaatst op 5 maart 2019

De Stijlpresentatie in groep 4

Op maandagmiddag 4 maart 2019 heeft meester Peter Westerhof, voor het vijfde jaar oprij, een prachtige Stijlpresentatie gegeven aan de leerlingen van groep 4. Meester Peter Westerhof woont in de beroemde Papegaaienbuurt. We stonden stil bij het Openluchtspel in de Papegaaienbuurt. Fiënne, Roos, Dea,Tesssa en Kyara hebben daar o.a. in meegespeeld.

Hij liet mooie foto’s zien van de waterpomp die in de keuken van het Van Doesburg-Rinsema museumwoning hangt. Deze waterpomp is mede gerealiseerd destijds door de leerlingen van groep 5. Dhr. Westerhof nam ons mee in de mooie wereld van De Stijl: Theo van Doesburg, de Drachtsters Evert en Thijs Rinsema, Piet Mondriaan, Gerrit Rietveld, Bart van der Leck, Museum Dr8888, de museumwoning, de mooie geheime van De Papegaaienbuurt etc.

De leerlingen vonden het ontzettend leuk en leerzaam. Het was een mooie Stijlvolle middag.

« Naar overzicht