Gastcollege van KLM piloot dhr. Bouma in groep 4

Geplaatst op 8 oktober 2019

Op dinsdagochtend 8 oktober 2019 hadden de leerlingen van groep 4 een gastcollege. KLM Piloot dhr. Bouma vertelde over zijn beroep. Aan de hand van mooie foto’s vertelde hij over zijn internationale vluchten. De KLM bestaat nu 100 jaar we zagen ook interessante foto’s van de feestelijke open dag.

Dhr. Bouma vliegt bijna de hele wereld over en is veel op reis. Zijn gastcollege past natuurlijk helemaal in de Kinderboekenweek “Reis mee!”. We zagen ook mooie foto’s van de eindbestemmingen van zijn internationale vluchten. De leerlingen hadden ook veel vragen voor de piloot.

’s Middags hielden de juffen Karin en Sjoukje een heuse “KLM fotoshoot". De meeste leerlingen gingen op de foto met een KLM jas, KLM stropdas, KLM pet en natuurlijk de piloten zonnebril. Het was een zeer geslaagde en leerzame dag. De leerlingen vonden het heel interessant.