Leerlingen OBS De Bolder op bezoek bij KV Drachten

Omdat Simon een prijsvraag had gewonnen tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 13 december werden de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 afgelopen zaterdag uitgenodigd om een wedstrijd te bekijken.

OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.

Waarom 15 minuten lezen per dag?

De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat en leesvaardigheid groeien direct.

Groepen 3 | Uurcultuur voorstelling

Geplaatst op 4 februari 2015

Uurcultuur voorstelling voor de groepen 3 in de school ’t Tweespan. Het was een komische, muzikale voorstelling, waarbij de kinderen steeds werden uitgedaagd om mee te doen. Dit lukte heel goed en we hebben genoten van het optreden van Sake en Wytze op de Jiskebult!
Klik hier voor meer foto's.