Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Groepen 3 | Uurcultuur voorstelling

Geplaatst op 4 februari 2015

Uurcultuur voorstelling voor de groepen 3 in de school ’t Tweespan. Het was een komische, muzikale voorstelling, waarbij de kinderen steeds werden uitgedaagd om mee te doen. Dit lukte heel goed en we hebben genoten van het optreden van Sake en Wytze op de Jiskebult!
Klik hier voor meer foto's.