Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Groepen 3 | Uurcultuur voorstelling

Geplaatst op 4 februari 2015

Uurcultuur voorstelling voor de groepen 3 in de school ’t Tweespan. Het was een komische, muzikale voorstelling, waarbij de kinderen steeds werden uitgedaagd om mee te doen. Dit lukte heel goed en we hebben genoten van het optreden van Sake en Wytze op de Jiskebult!
Klik hier voor meer foto's.