Groep 4 bezoekt boerderij en brandweerkazerne

Geplaatst op 14 juni 2019

Op vrijdag 14 juni 2019 hadden de leerlingen van groep 4 een bijzondere dag. De leerlingen van groep 4 waren deze ochtend eerst te gast in de brandweerkazerne van Drachten.

Ronja had in de klas een boeiende spreekbeurt gegeven over de brandweer en nu kregen we een mooie rondleiding. De leerlingen zagen wat er allemaal in een brandweerauto zit. Dit was ontzettend leuk en leerzaam.

We gingen in de brandweerkazerne de pauze- en fruithap nuttigen en daarna gingen we naar de Veenhoop.

Yurre had ook een interessante spreekbeurt gehouden over de boerderij. We waren van harte welkom op de boerderij van zijn oom Bert. De kinderen kregen hier ook een mooie en leerzame rondleiding. We zagen het jongvee, de stallen, de koeien, de melkrobot, de trekkers en nog veel meer. Iedereen nog bedankt voor deze leuke excursies. Klik hier voor alle foto's.