Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Groep 4 | De Stijl

Geplaatst op 19 februari 2015

Donderdag 19 februari 2015 hebben we geschilderd. De leerlingen van groep 4 hebben prachtige Stijl schilderijen gemaakt. Juf Anneke heeft de leerlingen van groep 4 schilderles gegeven. De kleuren blauw, geel, rood, zwart en wit werden vrolijk verwerkt in de Stijl verftekeningen.
Klik hier voor meer foto's.