Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Groep 4 | De Stijl

Geplaatst op 19 februari 2015

Donderdag 19 februari 2015 hebben we geschilderd. De leerlingen van groep 4 hebben prachtige Stijl schilderijen gemaakt. Juf Anneke heeft de leerlingen van groep 4 schilderles gegeven. De kleuren blauw, geel, rood, zwart en wit werden vrolijk verwerkt in de Stijl verftekeningen.
Klik hier voor meer foto's.