Gymles in de iSpace gymzaal

Geplaatst op 17 oktober 2018

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen. Op de foto’s ziet u dat de leerlingen van groep 4 de gymonderdelen. Just dance, salto/koprollen en het Kanjam frisbee spel onder de knie te krijgen.

Bij Just dance dansen de leerlingen interactief mee op een groot beeldscherm. Onder swingende muziek doen de leerlingen de dansbewegingen na. Bij het Kanjam frisbee spel is het de bedoeling de frisbee naar je maatje te gooien. Het maatje slaat deze frisbee in een zwarte Kanjam bak. Dit vergt precisie, samenwerking en timing. Salto springen en/of de koprol maken op hellende vlakken. Dit vinden de leerlingen ontzettend leuk.