Inschrijven

Heeft u definitief besloten om uw kind(eren) in te schrijven op OBS De Bolder? Download dan hier het inschrijfpakket bestaande uit de volgende formulieren:

• Inschrijving leerling
  • Ouderverklaring vaststelling leerlinggewicht
  • Privacyverklaring
  • Machtiging schoolgelden
  • Ouderparticipatie

U kunt na het downloaden de formulieren van dit inschrijfpakket digitaal invullen. Print het geheel vervolgens in enkelvoud uit en lever dit in bij directeur Rogier Weersing. Het is uiteraard ook mogelijk om een geprint exemplaar van het inschrijfpakket af te halen bij de directeur.

Na ontvangst van de ingevulde formulieren neemt directeur Rogier Weersing contact met u op voor het plannen van een welkomstgesprek. De ingevulde formulieren worden tijdens dat gesprek gezamenlijk ondertekend.

Rondleiding

Twijfelt u nog of OBS De Bolder een geschikte school is voor uw kind(eren)? Neem dan gerust contact op met directeur Rogier Weersing voor een vrijblijvende rondleiding. Voor een juiste berekening van de instroom in de kleutergroepen is het van belang om zo vroeg mogelijk te weten welke 4-jarigen we dit, of het volgend schooljaar kunnen verwachten. Voelt u zich dus vrij om vroegtijdig een rondleiding aan te vragen op onze school.