4e kleutergroep na de kerstvakantie!

Na de kerstvakantie ontvangen we extra gelden, zodat we groep 1d tot de zomervakantie tot 14.00 uur volledig zelfstandig kunnen laten draaien.

Kerstkransen en kerststukjes maken

Zoals elk jaar maakten de leerlingen in de laatste week voor kerst een kerstkrans of een kerststukje. Het was heel mooi om te zien dat de oudste leerlingen de jongste leerlingen hielpen.

Foute kersttruiendag

Op vrijdag 14 december hadden alle juffen en meesters en veel leerlingen een foute kersttrui aan. Naast dat het een leuke en ludieke actie was zat er ook een gedachte achter.

Meer >

Inval-overblijfkrachten met spoed gevraagd voor de TSO

Geplaatst op 22 januari 2018

De TSO op OBS De Bolder is per direct op zoek naar inval-overblijfkrachten. Lijkt het je leuk om tussen de middag gezellig met de kinderen een broodje te eten en gezellig buiten te spelen, dan is de TSO misschien iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over de TSO of vul de bijlage direct in om je aan te melden.