Pop in de school

De bovenbouwgroepen zijn gestart met 'Pop in de school'. Ze maken de komende week kennis met verschillende muziekinstrumenten en leren allerlei liedjes aan.

OBS De Bolder groeit!

Het leerlingenaantal op onze school groeit behoorlijk! In overleg met het bestuur starten we op 1 januari 2019 een 4e kleutergroep.

Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Meer >

Inval-overblijfkrachten met spoed gevraagd voor de TSO

Geplaatst op 22 januari 2018

De TSO op OBS De Bolder is per direct op zoek naar inval-overblijfkrachten. Lijkt het je leuk om tussen de middag gezellig met de kinderen een broodje te eten en gezellig buiten te spelen, dan is de TSO misschien iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over de TSO of vul de bijlage direct in om je aan te melden.