Kerstviering

Geplaatst op 22 december 2017

In de laatste week voor de kerstvakantie hebben we allerlei kerstactiviteiten gedaan. Er zijn kerstkransen en kerststukjes gemaakt. Mooi om te zien hoe goed de oudste kinderen de jongste kinderen helpen. Dit is fijne een traditie op De Bolder en werkt erg goed!

Op woensdagavond genoten de kinderen samen met hun juf of meester van een heerlijk kerstdiner en donderdag verzorgde groep 8 een zelfverzonnen wintervoorstelling. Groep 8 trad twee keer op en het publiek en de groep genoten hier zichtbaar van!

Het maken van de kerststukjes en het versieren van de kerstkransen is mede mogelijk gemaakt door verschillende hulpouders. Namens het team en de leerlingen willen we hen daar graag voor bedanken!