Koningsspelen 2018

Geplaatst op 25 april 2018

Op vrijdag 20 april 2018 waren de jaarlijkse Koningsspelen. Op het plein gingen we allemaal dansen. Loena en Indy (groep 8) verzorgden de mooie warming-up. Iedereen deed mee met het danslied Tsjoe Tsjoe Wa. Daarna ging heel groep 8 met alle leerlingen, ouders, pakes en beppes de Fitlala dansen.

Na het dansen hadden de leerlingen het koningsontbijt. Om 09:25 uur startten centraal de sporten en spelletjes. De kleuters hadden een prachtig klim- en klauter parcours, 12 plein spelletjes en een dansworkshop. De leerlingen van de groepen 3 t/m 4 hadden dammen, kickboksen van meester Tjipko & zijn assistent en de 12 pleinspelletjes. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 hadden een dansworkshop van Samira, een voetbalclinic van ONB, korfbaltraining van meester/trainer Romke en meester Brian, een stormbaanparcours en 12 pleinspelletjes. Klik hier voor meer impressies van deze geslaagde ochtend.

We willen nogmaals iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet bij de Koningsspelen!