De laatste loodjes voor de zomer

Geplaatst op 28 juni 2017

We gaan de laatste weken van dit schooljaar in. Dit betekent dat we het schooljaar gaan evalueren en alvast gaan kijken naar het volgende schooljaar. De nieuwe groepen worden samengesteld en de bijbehorende meesters en juffen worden bekend gemaakt.

Afscheid
Ook gaan we afscheid nemen van onze directeur meester Frits Adema, meester Peter Annema en juf Tineke van der Tuin. We willen hen dan ook ontzettend bedanken voor hun fantastische inzet de afgelopen jaren.

Het afscheid van meester Peter Annema is op woensdagochtend 19 juli van 11.30 tot 12.00 uur in de teamkamer. Hij heeft 12 jaar op De Bolder gewerkt en met name in de bovenbouw. De meeste jaren was hij leerkracht in groep 8. Volgend schooljaar gaat hij naar op OBS De Wiksel in Houtigehage. We wensen meester daar heel veel succes en plezier toe!

Juf Tineke van der Tuin neemt op een avond feestelijk afscheid van groep 8. Zij heeft twee jaar op de Bolder met deze groep gewerkt! Binnenkort verhuist ze naar Rotterdam en stapt (helaas) uit het onderwijs.

Welkom
Na een goede sollicitatieprocedure hebben we Rogier Weersing, onze nieuwe directeur, kunnen benoemen. Onze nieuwe juf en meester heten Erica Ypma-Schreuder en Bennie van Dijk. U heeft dit via digiduif waarschijnlijk al gelezen. In een later stadium zullen zij zich nader aan u voorstellen. Wij wensen Rogier, Erica en Bennie erg veel plezier en succes toe op De Bolder!