Leerlingenraad

Op De Bolder hebben we een leerlingenraad. De leerlingenraad wordt gevormd door leerlingen uit de groepen 5 t/m 8.

Elke groep levert na een verkiezing 2 leerlingen. Eén keer in de 5 weken komt de raad bij elkaar om allerlei zaken te bespreken. De raad heeft zelf een voorzitter en een notulist aangewezen. Tijdens een vergadering schuift ook een teamlid aan als adviseur.

Via een ideeënbus kunnen er zaken worden doorgegeven, maar ook vanuit de groepen, het team, de OV of MR kunnen punten worden ingebracht.

Waarom een leerlingenraad?
Met een leerlingenraad willen we de verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de leerlingen binnen school vergroten. Ook willen we ze spelenderwijs de grondbeginselen van democratie bijbrengen en hen een eigen stem geven.

In deze bijlage vindt u meer informatie.

Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.