Leerlingenraad

Op De Bolder hebben we een leerlingenraad. De leerlingenraad wordt gevormd door leerlingen uit de groepen 5 t/m 8.

Elke groep levert na een verkiezing 2 leerlingen. Eén keer in de 5 weken komt de raad bij elkaar om allerlei zaken te bespreken. De raad heeft zelf een voorzitter en een notulist aangewezen. Tijdens een vergadering schuift ook een teamlid aan als adviseur.

Via een ideeënbus kunnen er zaken worden doorgegeven, maar ook vanuit de groepen, het team, de OV of MR kunnen punten worden ingebracht.

Waarom een leerlingenraad?
Met een leerlingenraad willen we de verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de leerlingen binnen school vergroten. Ook willen we ze spelenderwijs de grondbeginselen van democratie bijbrengen en hen een eigen stem geven.

In deze bijlage vindt u meer informatie.

Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".