Meester Haaye verlaat na 43 jaar OBS De Bolder

Geplaatst op 30 juni 2020

In juni 1976 kwam meester Haaye van de Kweekschool en na zijn diensttijd startte hij op 1 december 1977 in het onderwijs. Aan het begin van zijn loopbaan stond hij op de Finse school, maar al gauw was hij vele jaren werkzaam op De Bolder. Meester Haaye stond met name in de middenbouw en later ook in groep 8.

Waar stond meester Haaye om bekend? Meester Haaye kon mooi voorlezen en vertellen, had een net bordschrift, kon goed orde houden en was sportief! Naast het lesgeven is hij jarenlang secretaris geweest van de MR. Verder vergat hij – bijna- geen namen en gezichten van oud-leerlingen. Bij twijfel werd Haaye gevraagd, want als iemand het kon weten was hij het wel… In één van zijn laatste jaren startte hij een studie geschiedenis waar hij straks alle tijd voor heeft.

Op 9 oktober hebben we meester Haaye voor het laatst in het zonnetje gezet. Zo werd hij o.a. toegezongen en fietste hij zijn laatste rondje rond onze school. Al met al een fijne meester en een collegiale collega die na 43 jaar met een welverdiend pensioen gaat.