Nieuws

Een overzicht van de laatste nieuwsberichten.

 • 4e kleutergroep na de kerstvakantie!

  4e kleutergroep na de kerstvakantie!19 december 2018

  Na de kerstvakantie ontvangen we extra gelden, zodat we groep 1d tot de zomervakantie tot 14.00 uur volledig zelfstandig kunnen laten draaien. Lees verder »

 • Kerstkransen en kerststukjes maken

  Kerstkransen en kerststukjes maken17 december 2018

  Zoals elk jaar maakten de leerlingen in de laatste week voor kerst een kerstkrans of een kerststukje. Het was heel mooi om te zien dat de oudste leerlingen de jongste leerlingen hielpen. Lees verder »

 • Foute kersttruiendag

  Foute kersttruiendag14 december 2018

  Op vrijdag 14 december hadden alle juffen en meesters en veel leerlingen een foute kersttrui aan. Naast dat het een leuke en ludieke actie was zat er ook een gedachte achter. Lees verder »

 • Opbrengst Kinderpostzegels

  Opbrengst Kinderpostzegels 7 december 2018

  Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald. Lees verder »

 • Terugblik Sinterklaasviering

  Terugblik Sinterklaasviering5 december 2018

  Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step? Lees verder »

 • Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

  Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/530 november 2018

  De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie. Lees verder »

 • Muziekles in groep 5

  Muziekles in groep 512 november 2018

  Groep 5 had vorige week een muziekles met boomwhackers. Op een interactieve wijze deed de hele groep mee met de les, mooi om te zien! Lees verder »

 • Pop in de school

  Pop in de school8 november 2018

  De bovenbouwgroepen zijn gestart met 'Pop in de school'. Ze maken de komende week kennis met verschillende muziekinstrumenten en leren allerlei liedjes aan. Lees verder »

 • OBS De Bolder groeit!

  OBS De Bolder groeit!1 november 2018

  Het leerlingenaantal op onze school groeit behoorlijk! In overleg met het bestuur starten we op 1 januari 2019 een 4e kleutergroep. Lees verder »

 • Gymles in de iSpace gymzaal

  Gymles in de iSpace gymzaal17 oktober 2018

  De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen. Lees verder »