Open dag OBS De Bolder

Op woensdag 20 maart 2019 vindt de jaarlijkse open dag van OPO Furore plaats. De deuren van alle OPO Furore scholen staan die dag open voor iedereen die een kijkje wil nemen op school.

Zo ook op De Bolder. Vorig jaar was het thema "Uit de kunst", wat prachtige werkjes opleverde. Het thema van dit jaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

In de ochtend is het mogelijk om in de groepen te kijken en een gedeelte van de les mee te maken. In de avond is iedereen welkom om te kijken hoe de kinderen gewerkt hebben rond dit thema. De exacte tijden worden binnenkort op deze pagina gepubliceerd.

Ben u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind(eren)? Dan is deze dag bij uitstek geschikt om hier een mening over te vormen. Bent u verhinderd? Neem dan contact op met directeur Rogier Weersing voor een persoonlijke rondleiding.