Open dag OBS De Bolder

Op woensdag 20 maart 2019 vindt de jaarlijkse open dag van OPO Furore plaats. De deuren van alle OPO Furore scholen staan die dag open voor iedereen die een kijkje wil nemen op school.

Zo ook op De Bolder. Dit jaar is het thema: De ruimte of ruimte (in het algemeen).

Het team start 20 maart met een openingsact om 08:25 uur. Tijdens de Open dag mogen per keer vier (nieuwe) ouders/belangstellenden lessen bijwonen in de groepen. Dit zal plaatsvinden tussen 08:35 - 10:00 uur. De ouders/belangstellenden kunnen per keer 15/20 minuten een les bekijken in de groep.

Het avondprogramma van de Open dag: Het avondprogramma duurt van 18:30 tot 19:30 uur. De leerlingen mogen ’s avonds verkleed als “buitenaards wezen” op school komen...

Ben u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind(eren)? Dan is deze dag bij uitstek geschikt om hier een mening over te vormen. Bent u verhinderd? Neem dan contact op met directeur Rogier Weersing voor een persoonlijke rondleiding.