Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Open dag

Geplaatst op 18 maart 2015

Op de drukbezochte Open dag werden ’s morgens en ’s avonds verschillende activiteiten georganiseerd. Er heerste een gezellige sfeer. Ouders konden elkaar ontmoeten en even bijpraten onder het genot van een kop koffie. Klik hier voor de foto's.