Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Open dag

Geplaatst op 18 maart 2015

Op de drukbezochte Open dag werden ’s morgens en ’s avonds verschillende activiteiten georganiseerd. Er heerste een gezellige sfeer. Ouders konden elkaar ontmoeten en even bijpraten onder het genot van een kop koffie. Klik hier voor de foto's.