Première Openluchtspel Papegaaienbuurt

Geplaatst op 8 juli 2018

Woensdag 11 juli om precies 11:07 uur gaan de leerlingen van groep 3/4 & 4, wethouder Sijperda, raadslid mevrouw Meinsma, regisseur mevrouw Grolleman, Communicatie & PR OPO Furore mevrouw Veen, directeur Rogier Weersing,  juf Grietje, juf Ingrid en meester Peter de première Openluchtspel Papegaaienbuurt kijken.

De link naar het Openluchtspel Papegaaienbuurt wordt ook aangeboden aan de leerlingen van de groepen 3/4 in heel Friesland. Dan kunnen deze leerlingen zien hoe mooi de Papegaaienbuurt in Drachten is.

Een prachtige stunt in het kader van de Culturele Hoofdstad/Fryslân & de Mienskip. Wie niet kan wachten kan hier alvast een teaser bekijken. Ook de Drachtster Courant heeft aan dit heugelijke moment aandacht besteed.