Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

De Open rekendag

Geplaatst op 7 april 2017

Woensdag 22 maart was er: De Grote Rekendag. Na de feestelijke rekendagopening op het plein, hadden we op de ochtend allerlei leuke rekenspelletjes in de klassen en in de gemeenschapsruimte. We willen de rekenbegeleiders nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp. ’s Avonds was er de open avond en waren alle leerlingen, ouders, pakes, beppes etc. te gast. In de gemeenschapsruimte konden kinderen hoogspringen. Het was een goed bezochte open avond!