OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.

Waarom 15 minuten lezen per dag?

De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat en leesvaardigheid groeien direct.

Communicatieplan UPDATE

Eind vorig jaar is het communicatieplan al kort behandeld in de Bolderberichten. Dit plan is nu bijna afgrond en kan binnen het team en later de MR worden besproken.

De Open rekendag

Geplaatst op 7 april 2017

Woensdag 22 maart was er: De Grote Rekendag. Na de feestelijke rekendagopening op het plein, hadden we op de ochtend allerlei leuke rekenspelletjes in de klassen en in de gemeenschapsruimte. We willen de rekenbegeleiders nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp. ’s Avonds was er de open avond en waren alle leerlingen, ouders, pakes, beppes etc. te gast. In de gemeenschapsruimte konden kinderen hoogspringen. Het was een goed bezochte open avond!