Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

De Open rekendag

Geplaatst op 7 april 2017

Woensdag 22 maart was er: De Grote Rekendag. Na de feestelijke rekendagopening op het plein, hadden we op de ochtend allerlei leuke rekenspelletjes in de klassen en in de gemeenschapsruimte. We willen de rekenbegeleiders nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp. ’s Avonds was er de open avond en waren alle leerlingen, ouders, pakes, beppes etc. te gast. In de gemeenschapsruimte konden kinderen hoogspringen. Het was een goed bezochte open avond!