Ouderparticipatie

Elk schooljaar organiseert de oudervereniging diverse activiteiten en festiviteiten. Om de betrokkenheid van alle ouders te bevorderen willen we u in de gelegenheid stellen om ons te ondersteunen bij het organiseren ben begeleiden van deze activiteiten. Tevens zoeken wij elk schooljaar een aantal enthousiaste ouders die ons team van de oudervereniging komen versterken. Wij vragen u dit formulier in te vullen en een kruis te zetten achter één of meerdere activiteiten waarvoor u interesse heeft. U kunt ook een papieren exemplaar afhalen bij de directeur.

Van alle aanmeldingen zal een lijst worden aangelegd. Indien de oudervereniging van uw diensten gebruik wil maken zullen wij ruim van te voren contact met u opnemen.