Ouderportaal

Communicatie tussen u en ons vinden wij van groot belang. Wij willen u zo goed en zo snel  mogelijk informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school. OBS De Bolder maakt daarvoor gebruik van het ouderportaal Parro.  Met deze service zijn wij in staat om met u via e-mail en app te communiceren.

Parro app
Voor het ontvangen van informatie via Parro kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de Parro app. De berichten die wij sturen zullen direct op een tablet of smartphone worden getoond, deze is gratis te downloaden in de App store of de Google play store. Via de app ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten, kunt u zich inplannen voor een contactavond en heeft u direct toegang tot de klassenlijst. Online vindt u Parro hier.

Kosten en activering
Voor u als ouder/verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren zodat wij u kunnen bereiken.  Alle kinderen ontvangen na inschrijving een activeringscode.

Er kunnen meerdere ouders (dit gaat in ieder geval voor gescheiden ouders op) aan één kind gekoppeld worden met dezelfde activatiecode, zodat wij als school alle ouders dezelfde informatie kunnen toesturen maar u, als ouder, een eigen inlog heeft en u zelf uw eigen gegevens beheert.

Heeft u al kinderen op een school die gebruik maakt van Parro? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u straks eenvoudig uw kind toevoegen. Voor vragen over Parro kunt u contact opnemen met meester Patrick: p.vanbuijtene@opo-furore.nl.