Terugblik op avondvierdaagse

Geplaatst op 31 mei 2016

Ondanks de eerste regenachtige avond was het toch één groot feest! De vier avonden verliepen allemaal soepel en langs de kant werden we verzorgd door een drankje of wat lekkers. Graag willen we de ouders, grootouders en juffen en meesters nogmaals bedanken voor jullie hulp. Op de slotavond was het dubbel feest.....Onze complimenten voor jullie enthousiasme en creativiteit. Ook werd dit gezien door de organisatie en leverde ons dit nogmaals de prijs op van de creatiefste school, een grote wisselbeker en de geldprijs van 150 euro.

Een aantal kinderen van groep 8 was verkleed als Pipi Langkous en we zagen leuke creaties van clowntjes, stoere gekleurde jongens voorbij komen maar ook ouders die zich lekker hadden uitgedost in fraaie gekleurde kleding. Bij de stand wachtten meester Frits, juf Esther,  meester Peter Annema en juf Joy elk kind op en gaven de medaille en een roos.

Mocht je nu 4x 5 km / 4x 10km of 1x 5 km hebben gelopen, jullie hebben allen weer een topprestatie geleverd!!

Vriendelijke groet Minke en Nancy