Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

Geplaatst op 7 februari 2018

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.