0512-52 11 00
Want het moet goed voelen

Want het moet goed voelen

Rondleiding

De basisschoolperiode is een bijzondere tijd in een mensenleven. Wie herinnert zich niet de eerste schooldag? En ook de laatste is vaak een bijzondere omdat op het Voortgezet Onderwijs een nieuwe levensfase begint.

Want het moet goed voelen

Tussen de eerste en de laatste dag zitten ongeveer 8 schooljaren. Deze jaren zijn van belang voor elk kind. Je leert lezen, rekenen, werkstukken maken. Maar je leert ook de hoofdsteden van Europa, gedichten schrijven, toneelspelen en genieten van muziek. En dat niet alleen: je leert ook vriendschappen sluiten en goed met elkaar omgaan. Er is niets fijner dan terug kunnen kijken op een gelukkige, onbezorgde basisschooltijd.

Wij hopen ook dat u nieuwsgierig bent naar hoe wij al de woorden op deze website waar maken in de praktijk. Daarom nodigen wij u van harte uit om samen met uw kind(eren) tijdens een vrijblijvende rondleiding eens een kijkje te komen nemen in de groepen en zelf te ervaren hoe de sfeer op De Bolder is. Uitgebreide informatie treft u aan in onze schoolgids.

U kunt via conny.jansen@opo-furore een aanmeldformulier aanvragen. Vul deze in, stuur retour en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact op voor het plannen van een datum.

WAT OUDERS/VERZORGERS ZEGGEN OVER DE SFEER

Wij hebben drie kinderen op de bolder gehad waarvan de jongste nu nog in groep 7 zit. De uitstraling van de school en het lerarenteam vonden en vinden wij heel belangrijk. Je merkt op De Bolder dat er een hecht team is en dat de sfeer gemoedelijk en duidelijk is. Het is geen kaal schoolgebouw, maar eerder een warme huiskamer.

Ouder/verzorger van een leerling in groep 7

Wij hebben gekozen voor De Bolder omdat deze openbare school in de directe omgeving van onze woning gesitueerd was. Behalve dat de school goed bekend staat hebben we tijdens de rondleiding een positieve indruk gekregen over de school en de lesmethoden. Gelukkig bleek de eerste indruk die opgedaan is tijdens de rondleiding in de praktijk ook te kloppen!

Ouder/verzorger van leerlingen in groep 3 en 5