Terugblik Sinterklaasviering

Geplaatst op 5 december 2018

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Pakes, beppes, vaders, moeders en leerlingen zaten vol spanning te wachten op Sinterklaas en zijn Pieten.

Meester Rogier heette iedereen welkom en de meisjes van groep 8 deden een prachtige pietendans. Juf Anke zette, op haar accordeon, “Zie ginds komt de stoomboot” in en iedereen zong mee!

Daar kwamen Sinterklaas en zijn Pieten op de step. Eén piet bleef maar continu rondjes steppen. Iedereen vond dit wel heel bijzonder.

Deze Piet moest later bij meester Rogier en Sinterklaas op het podium komen. Piet vertelde dat De Bolder nu een continu school is geworden, dus hij dacht dat je continu moest rondsteppen. Meester Rogier vertelde Piet wat nu een continuschool is en Piet begreep het nu helemaal! Iedereen ging naar binnen. Sinterklaas en de Pieten bezochten elke klas. Het was een zeer geslaagde dag.