Nieuws uit de wijk | Speeltuin de Draaikolk

Geplaatst op 17 april 2015

Beste vrienden van de Speeltuin,

Zoals jullie inmiddels weten gaat de nieuwbouw nu echt van start, dit is in de ledenvergadering uitvoerig besproken. Tijdens de ledenvergadering op basis van de informatie die wij toen hadden is besloten om de speeltuin, totdat de nieuwbouw klaar is, gesloten te houden. Wij hebben alles in het werk gesteld om toch nog een sanitaire voorziening (toiletten) te organiseren. Dixie toiletten waren geen optie, toen bedacht om een toiletwagen te plaatsten, dit verdiende geen schoonheidsprijs zeker niet omdat het op dit moment nog onbekend is hoe de leidingen riolering-water lopen. Het zou dus zomaar kunnen dat deze toiletwagen midden op het terrein en/of terras zou komen te staan. Hieronder de tekening bouwplaatsinrichting, het volledig achterterrein zal worden afgesloten vanaf de zijkant gebouw.

Wij hebben dus simpelweg geen w.c. Wij begrijpen dat dit voor jullie net als voor ons een ontzettende teleurstelling is, mochten hier vragen over ontstaan, schroom niet om te bellen, mailen, berichten op Facebook of spreek ons gewoon eens aan zodat we het uit kunnen leggen. Op dit moment is alles in aanloop, volgende week zullen de hekken geplaatst worden en is het eerste officiële bouwoverleg. Dit is een ontzettende klus want je wilt het naar ieders tevredenheid doen. Veel keuze in kleuren is er niet, de gemeente heeft bij de aanvraag bouwvergunning besloten dat het gebouw van buiten donkergrijs moet worden, hier hebben wij geen enkele inspraak op gehad.

Uiteraard houden wij jullie van alles op de hoogte, op onze website zullen regelmatig foto's worden geplaatst en mettertijd zullen wij een rondleiding organiseren. Mocht je de bouwwerkplaats eens willen zien en wat de plannen zijn dan kun je uiteraard altijd een afspraak met één van ons maken. Hopende jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Hartelijke groet,
Bestuur speeltuin de Draaikolk

Willem Frederik Oosterhuis
Rixt Faber
Jolanda Elzinga
Gineke Waterlander

Voeg ons toe op www.facebook.com/speeltuin.dedraaikolk hier worden onze nieuwsberichten/activiteiten geplaatst en je bent dus altijd op de hoogte!

« Terug naar nieuwsoverzicht