Sponsoring

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in Ziekenhuis Nij Smellinghe. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in dit ziekenhuis gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft met betrekking tot het sponsorkeurmerk, dan zie ik deze met plezier tegemoet.

Graag willen wij u nog even wijzen op een belangrijke mededeling. Klik hier voor de reactie van de voorzitter van de Ned. Vereniging van Ziekenhuizen over Het BeterBoek.