Sporttoernooien

Geplaatst op 20 mei 2016

Toernooien
Voor de survivalrun op woensdag 8 juni hebben zich uit de groepen 3 tot en met 8 in totaal 55 leerlingen opgegeven! Aan het veldkorfbaltoernooi op woensdag 1 juni doen twee achttallen van onze school mee; een team uit de groepen 7 en 8 en een team uit de groepen 5 en 6. Ook voor het atletiektoernooi op woensdag 25 mei is de belangstelling groot. 31 leerlingen van onze school willen hier aan mee doen. Zodra de programma ´s bekend zijn geven wij dit door aan de deelnemers.

Voetbaltoernooien
Het 4x4 voetbaltoernooi op woensdag 20 april was ook dit jaar, mede door het mooie weer, een geslaagd toernooi. De kinderen hebben enthousiast gespeeld. Op deze plaats willen we alle ouders (teamsamenstellers, begeleiders, scheidsrechters, wasouders e.a.) bedanken voor hun geweldige inzet.

De finalevoetbalwedstrijden voor de groepen 7 en 8 op de voetbalvelden van ONB op woensdag 6 april verliepen erg spannend, zowel bij het jongensteam als bij de twee meisjesteams. Helaas heeft onze school geen prijs op deze regenachtige dag in de wacht kunnen slepen. Ook hier willen we de ouders bedanken voor hun hulp. Een bijzonder dankwoord voor Ben van Dekken die de kinderen getraind en begeleid heeft.