Sporttoernooien

Geplaatst op 7 april 2017

Op 8 maart deden een jongenselftal en een meisjeszevental mee aan de voorrondes van het voetbaltoernooi voor basisscholen in Smallingerland. Op deze regenachtige middag werden onze ploegen tweede in hun poules en dat betekende dat ze door mochten naar de finales! Op 22 maart (een zonnige dag) mochten ze aantreden op de velden van V.V. Drachten. Na enkele ontzettend spannende wedstrijden viel ons jongensteam helaas niet in de prijzen, maar onze dames wel. In de strijd om de derde en vierde plaats hebben we gewonnen van de Leister Igge uit Opeinde. Van harte gefeliciteerd met deze derde plaats! In totaal hebben 21 meisjesteams gestreden om een beker. We willen op deze plaats Henk Meijer en Ben van Dekken bedanken voor het trainen en coachen van de jongens. Ook Jetze Westra bedanken we voor zijn inzet als scheidsrechter voor de Bolder.

Sporttoernooien
De leerlingen uit verschillende groepen konden zich deze week opgeven voor de volgende toernooien

• Veldkorfbal op woensdag 17 mei;
  • Atletiek op woensdag 14 juni (let op! datum is veranderd)
  • Survivalrun op woensdag 21 juni.

Zodra onze school het programma ontvangt geven wij dit door.