Stagiaires stellen zich voor ...

Geplaatst op 5 september 2016

Lio-stagiaire onderbouw

Beste ouders, Met een aantal van jullie heb ik in de afgelopen jaren al kennis gemaakt maar nu dan toch even officieel: Ik ben Denice Drenth, ik ben 26 jaar en woon in Drachten samen met mijn vriend. Ik ben bezig om af te studeren voor de opleiding tot leraar basisonderwijs die ik volg aan de Hanze Hogeschool in Groningen, daarvoor hoef ik alleen mijn LIO-stage (Leerkracht In Opleiding) nog te doen. Dit houdt in dat ik vanaf nu tot eind januari elke maandag, dinsdag en woensdag les mag gaan geven in groep 1-2C bij Janneke en Sanne. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u mij voor en na schooltijd altijd even aanspreken. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Stagiaire in groep 3b

Stagiaire Noelle Perdijk komt bij ons in de groep. Voorlopig eerst alleen op vrijdag en later een periode van 10 weken op maandag t/m donderdags. Ze is  derdejaars studente onderwijsassistente. We wensen haar een leuke, leerzame tijd bij ons op school.

Lio-stagiaire groep 8

Hallo allemaal, Ik ben Jildou Nynke Visser en ik kom dit jaar mijn LIO (vierdejaars Leraar In Opleiding) stage doen op De Bolder. Ik volg de Academische Pabo aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dit is een combinatiestudie van de Pabo en de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Ik loop deze stage in groep 8, bij juf Tineke. Ik zal op de maandag, dinsdag en woensdag op school te vinden zijn tot en met januari. Gelukkig ken ik de school al een beetje, want ik heb vroeger zelf ook op De Bolder gezeten. Mijn hobby’s zijn korfballen en lezen. Ik heb er heel veel zin in!