de lerende organisatie

Onze inspiratiebron is het concept van de lerende organisatie. We willen vanuit onze gezamenlijke visie met en van elkaar leren en ons individueel ontwikkelen met als doel het onderwijs bij ons op school te verbeteren.

onze kernwaarden

Bij ons mag je zijn wie je bent.
We zijn allemaal verschillend en dat is maar goed ook!
We houden rekening met elkaar.
We werken samen en zijn gezamenlijk verantwoordelijk.
Onze school geeft energie!

meer over onze visie op leren

directie

Ik ben Rogier Weersing en sinds 2017 directeur op OBS De Bolder. Geboren in Groningen, opgegroeid in Noord-Drenthe en nu weer woonachtig in de gemeente Groningen. Vanaf 1999 op verschillende scholen in Groningen en de gemeente Tynaarlo gewerkt. Eerst als groepsleerkracht en later als leidinggevende.

"Het allerbelangrijkste vind ik dat al onze leerlingen met plezier naar school gaan."

We moeten er voor elkaar zijn, de leerlingen moeten zich gezien en gewaardeerd voelen. Vanuit die basis komt uw kind tot leren en halen we eruit wat erin zit.

Wat ouders/verzorgers over het team zeggen

De Bolder staat bij andere ouders bekend als een school met stabiel, goed en gedegen onderwijs. En de school staat ook bekend vanwege het feit dat ze in vergelijking tot andere basisscholen veel mannelijke leerkrachten hebben.

Ouder/verzorger van kind in groep 6

De sfeer op De Bolder is ongedwongen en prettig. De leerkrachten zijn allen professioneel en laten zien dat ze samen de school runnen.

Ouder/verzorger van kinderen in groep 4 en 5

Een prettige school waar plezier en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De sfeer en het team zijn hierin een belangrijke sleutel.

Ouder/verzorger van kind in groep 7

Nieuwsgierig naar hoe wij de samenwerking met u zien?