Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Geplaatst op 1 mei 2015

Finalewedstrijden voetbaltoernooi jongens groepen 7 en 8 op 8 april
De jongens van onze school hebben een derde plaats behaald! Een geweldige prestatie. Na spannende wedstrijden tegen de Zwaai en It Foarhûs moest ons jongensteam tegen het Anker. Na een erg spannende wedstrijd werd deze ontmoeting verloren, dit betekende dat we om de derde en vierde plaats mochten spelen. Door een 1-1 eindstand (een doelpunt van ons in de laatste seconde van de wedstrijd….) moesten er strafschoppen worden genomen. Na een zinderende strafschoppenrally wonnen we deze wedstrijd. Van de 33 teams werden we derde ! Jongens (en coaches) van harte gefeliciteerd.

Voetbaltoernooi 4x4 op woensdag 15 april
Op deze zonnige dag deden 10 teams van onze school mee aan dit toernooi. Het was een geslaagd toernooi, de kinderen hebben enthousiast en fanatiek gevoetbald. Drie ploegen behaalden een eerste prijs in hun poules. We bedanken hier het organisatieteam, bestaande uit Anja Mast, Dina Westra, Jannet de Jong en Wytske Veenstra en de begeleiders/sters van de teams  voor hun inzet. Ook willen we hier Henk Meijer bedanken voor het optreden als scheidsrechter voor onze school.

Veldkorfbaltoernooi
Onze school doet, zoals eerder gemeld, met een achttal (groepen 7 en 8) mee aan het veldkorfbaltoernooi op woensdag 20  mei. De moeder van Niels Kleinhuis begeleidt de deelnemers. Zodra het programma bekend is krijgen de deelnemers bericht.