4e kleutergroep na de kerstvakantie!

Na de kerstvakantie ontvangen we extra gelden, zodat we groep 1d tot de zomervakantie tot 14.00 uur volledig zelfstandig kunnen laten draaien.

Kerstkransen en kerststukjes maken

Zoals elk jaar maakten de leerlingen in de laatste week voor kerst een kerstkrans of een kerststukje. Het was heel mooi om te zien dat de oudste leerlingen de jongste leerlingen hielpen.

Foute kersttruiendag

Op vrijdag 14 december hadden alle juffen en meesters en veel leerlingen een foute kersttrui aan. Naast dat het een leuke en ludieke actie was zat er ook een gedachte achter.

Van de TSO

Geplaatst op 28 juni 2017