Tussenschoolse opvang

De TSO op De Bolder in het kort

De kinderen nemen voor de TSO hun eigen brood en drinken mee. Wij houden de kinderen graag gezond, dus rekenen we erop dat u geen snoep in de bakjes doet. We raden u aan om vooral jonge kinderen het broodbakje, de drinkbeker en de tas te voorzien van hun naam. Groep 1/2 is ingedeeld per leerkracht. De kinderen eten hun broodje op in vaste overblijfgroepen. Bij goed weer kunnen ze daarna buiten spelen, bij slecht weer blijven de kinderen binnen. Dan wordt er in de 6 lokalen een activiteit aangeboden o.a. bingo, film, spel-doe, knutselen, tafeltennissen.

Inschrijving
Wanneer u uw kind over wilt laten blijven, dan kunt u daarvoor het inschrijfformulier invullen en inleveren op school. Hierop kunt u invullen of uw kind op vaste dagen of incidenteel overblijft.

Vaste dagen
Indien uw kind op vaste dagen overblijft, moet het formulier voor een doorlopende machtiging worden ingeleverd. Dit formulier is ook verkrijgbaar bij de directie van de school. Mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan dient u een strippenkaart te kopen.

Incidentele dagen
Bij incidentele opvang (op andere dan vaste dagen): Aanmelden voor incidentele opvang dient vóór 9 uur op de desbetreffende dag te gebeuren, zodat wij kunnen kijken hoeveel leiding er die dag nodig is. U kunt dit inspreken op de voicemail (06-17 69 23 20) van de TSO. Aanmelding is alleen mogelijk als er een inschrijfformulier op de TSO aanwezig is en er een strippenkaart gekocht is. Betaling van incidentele opvang kan alleen met strippenkaart. Graag geen contant geld aan de kinderen meegeven voor een keer opvang. Er zijn strippenkaarten te koop voor 5 x  TSO voor  € 12,50,  10 x TSO voor € 25,00,  20 x TSO voor € 50,00. Deze zijn te verkrijgen op woensdagochtend van 8.30 -8.45 uur. Lukt dit niet dat graag een enveloppe met gepast geld bij directeur Rogier Weersing afgeven, dan schrijven wij hem later voor u uit.

Bij ziekte of vrije dag
Indien het  kind ziek is of een vrije dag heeft , dan dient  het op de vaste overblijfdagen vóór 9.00 uur te worden ziekgemeld bij de TSO via 06-17 69 23 20. Dit vanwege de aanwezigheidsregistratie. Wij zullen namelijk checken waar uw kind is d.m.v. telefonisch contact met u te zoeken. Om de rust in de TSO groepen  te bewaren is hierin een goede samenwerking met  de ouders noodzakelijk.

Bij afmelden ziekte of vrije dag; school afbellen, maar ook de TSO afbellen! Geen sms, dat komt niet goed door! Alleen voicemail inspreken die luisteren wij voorafgaand aan het overblijven altijd af. Het complete reglement van de TSO vindt u hier.

Beëindiging en wijziging
Wanneer u de opvang van uw kind(eren) door de TSO wilt beëindigen dan geldt een opzegtermijn van één maand. Vul hiervoor het opzeg- en wijzigingsformulier in.

Verzoek

Het komt steeds vaker voor dat kinderen al voor 13.00 uur op school zijn. Dit is niet de bedoeling. Alle schoolkinderen worden vanaf 13.00 opgevangen door de leerkrachten van school. Als de kinderen eerder komen heeft de TSO de leiding. Voor deze leiding betalen de ouders van de betreffende kinderen. Als er toch kinderen voor 13.00 op het plein komen geeft dit verwarring. Wij verzoeken u dan ook uw kinderen niet eerder dan om 13.00 uur op school te laten komen. Mocht het toch voorkomen dat er kinderen eerder komen, zijn wij genoodzaakt dit door de TSO in rekening te laten brengen. Wij hopen op ieders medewerking.

Attje Delfstra
tsodebolder@live.nl
06-17 69 23 20

Wij zijn telefonisch te  bereiken op maandag en dinsdag tussen 11.30 en 13.30 uur. Het bovengenoemde e-mailadres is niet bedoeld voor het aan- of afmelden van kinderen, dat kan alleen via het hierboven vermelde telefoonnummer (ook via whatsapp).