Pop in de school

De bovenbouwgroepen zijn gestart met 'Pop in de school'. Ze maken de komende week kennis met verschillende muziekinstrumenten en leren allerlei liedjes aan.

OBS De Bolder groeit!

Het leerlingenaantal op onze school groeit behoorlijk! In overleg met het bestuur starten we op 1 januari 2019 een 4e kleutergroep.

Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Van de TSO

Geplaatst op 28 juni 2017