TSO doet de mannequin challenge

Geplaatst op 11 december 2016

De TSO heeft even stilgestaan bij wat zij allemaal doen tijdens het buitenspelen. Prachtige saamhorigheid en samenwerking onder de leerlingen van OBS De Bolder tijdens de TSO.

+

Bij de kinderen van groep 1 en 2 had Juf Anke de trekharmonica mee om gezellig samen Sinterklaasliedjes te zingen op het plein.  Wat bijzonder om zoveel inzet van de overblijfkrachten voor de kinderen op OBS De Bolder te mogen zien:

Complimenten aan alle overblijfkrachten:
Juf Sjoukje, juf Alida, juf Soumia, juf Anneke, juf Jelske, juf Cobi, juf Belinda, juf Sieta, juf Anke, juf Simone, juf Pascalle, juf Marian, juf Trienke, juf Nancy van Stichting TSO De Bolder. Dank voor al jullie inzet voor de kinderen die gezellig op de TSO komen overblijven. Ik ben trots op ons TSO team!

Attje Delfstra
Coördinator TSO De Bolder

PS Voor meer informatie over de TSO klik hier.