Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Meer >

TIP: Zomerlezen met de VakantieBieb!

Geplaatst op 19 mei 2017

Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat doorlezen tijdens de vakantie deze terugval tegengaat. De VakantieBieb-app is vanaf 1 juni 2017 weer beschikbaar. In de app staat een ruime selectie van digitale kinderboeken (ebooks). Voor ieder kind vanaf zes jaar is wel iets leuks te vinden. Ook voor volwassenen is er genoeg te vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw tablet of smartphone te zetten en de e-books te downloaden. Eenmaal gedownload kunt u de boeken offline lezen. Laat de zomer maar komen! De nieuwste versie van de VakantieBieb is van 1 juni t/m 31 augustus beschikbaar in de App Store of Google Play Store. Kijk voor meer informatie op www.vakantiebieb.nl.