Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Meer >

TIP: Zomerlezen met de VakantieBieb!

Geplaatst op 19 mei 2017

Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat doorlezen tijdens de vakantie deze terugval tegengaat. De VakantieBieb-app is vanaf 1 juni 2017 weer beschikbaar. In de app staat een ruime selectie van digitale kinderboeken (ebooks). Voor ieder kind vanaf zes jaar is wel iets leuks te vinden. Ook voor volwassenen is er genoeg te vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw tablet of smartphone te zetten en de e-books te downloaden. Eenmaal gedownload kunt u de boeken offline lezen. Laat de zomer maar komen! De nieuwste versie van de VakantieBieb is van 1 juni t/m 31 augustus beschikbaar in de App Store of Google Play Store. Kijk voor meer informatie op www.vakantiebieb.nl.