Leerlingen OBS De Bolder op bezoek bij KV Drachten

Omdat Simon een prijsvraag had gewonnen tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 13 december werden de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 afgelopen zaterdag uitgenodigd om een wedstrijd te bekijken.

OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.

Waarom 15 minuten lezen per dag?

De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat en leesvaardigheid groeien direct.

Meer >

TIP: Zomerlezen met de VakantieBieb!

Geplaatst op 19 mei 2017

Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat doorlezen tijdens de vakantie deze terugval tegengaat. De VakantieBieb-app is vanaf 1 juni 2017 weer beschikbaar. In de app staat een ruime selectie van digitale kinderboeken (ebooks). Voor ieder kind vanaf zes jaar is wel iets leuks te vinden. Ook voor volwassenen is er genoeg te vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw tablet of smartphone te zetten en de e-books te downloaden. Eenmaal gedownload kunt u de boeken offline lezen. Laat de zomer maar komen! De nieuwste versie van de VakantieBieb is van 1 juni t/m 31 augustus beschikbaar in de App Store of Google Play Store. Kijk voor meer informatie op www.vakantiebieb.nl.