Heeft u een vraag?

Van de directie

Geplaatst op 22 september 2017

We zijn weer begonnen. Na een fijne zomervakantie zijn we vorige week maandag weer begonnen. Een begin in een nieuwe teamsamenstelling. Zoals u weet is juf Erica begonnen in groep 5 en meester Bennie in groep 7. Daarnaast vervangt meester Patrick juf Desiree en is juf Denice een aantal dagdelen als onderwijsassistente werkzaam op onze school. 

Ook ik ben nieuw op De Bolder. Ik heb de afgelopen week met veel plezier kennisgemaakt met kinderen, ouders en teamleden op de school. Ik stel mezelf hieronder kort aan u voor.
Mijn naam is Rogier Weersing en ik ben woonachtig in Haren. Hiervoor heb ik op scholen gewerkt in Groningen, Noordlaren en Eelde-Paterswolde. Op de laatste school was ik de laatste jaren werkzaam als unit-coördinator. Met José ben ik getrouwd en woon ik met onze kinderen in Haren. Mijn zoon Tim is 11 jaar en net gestart op het VO in Haren en mijn dochter Sanne is 14 en zit in het derde jaar op het VO. In mijn vrije tijd sport ik graag en mag ik er graag op uit gaan. 

Ik wens Erica, Denice en Bennie een hele fijne tijd bij ons op school toe en ik hoop dat we een heel fijn schooljaar zullen hebben met zijn allen. 

Met hartelijke groet, 
Rogier Weersing

« Terug naar nieuwsoverzicht