Leerlingen OBS De Bolder op bezoek bij KV Drachten

Omdat Simon een prijsvraag had gewonnen tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 13 december werden de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 afgelopen zaterdag uitgenodigd om een wedstrijd te bekijken.

OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.

Waarom 15 minuten lezen per dag?

De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat en leesvaardigheid groeien direct.

Nieuws van de verkeersouder

Geplaatst op 8 maart 2015

Begin januari is er in de ochtend op de oversteek een ongeluk gebeurd waarbij een scooterrijdster in botsing is gekomen met een groep overstekende ouders met kinderen. Naar aanleiding van dit voorval is er nieuws van de verkeersouder. Leer hier meer.