Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Nieuws van de verkeersouder

Geplaatst op 8 maart 2015

Begin januari is er in de ochtend op de oversteek een ongeluk gebeurd waarbij een scooterrijdster in botsing is gekomen met een groep overstekende ouders met kinderen. Naar aanleiding van dit voorval is er nieuws van de verkeersouder. Leer hier meer.