Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Nieuws van de verkeersouder

Geplaatst op 8 maart 2015

Begin januari is er in de ochtend op de oversteek een ongeluk gebeurd waarbij een scooterrijdster in botsing is gekomen met een groep overstekende ouders met kinderen. Naar aanleiding van dit voorval is er nieuws van de verkeersouder. Leer hier meer.