Trailer Van Ganzenveer tot Smartphone

Geplaatst op 4 juni 2019

De vrijwilligers van de ideële stichting PPDtv (Productie Ploeg Drachten) waaronder meester Peter, zijn door medewerkers van de gemeente Smallingerland benaderd om invulling te geven aan het culturele mediathema “Van Ganzenveer tot Smartphone”. Deze mooie opdracht hebben ze opgepakt en zij zijn de dorpen van Smallingerland ingetrokken. Zij hebben op ludieke manier de geschiedenis van communicatie, per dorp, weergegeven en zo wordt de feestelijke boodschap doorgegeven. Zie hier de trailer.

Op 17 juni 2019 kunnen we 12½ jaar YouTube filmpjes bekijken op onze Smartphones. Dat is best wel bijzonder. Om dit te vieren worden de leerlingen en ouders van de groepen 7A, 7B en 8 van onze school, de acteurs van de dorpen en genodigden uitgenodigd om naar Poppodium Iduna te komen.  De lancering van de YouTube film “Van Ganzenveer tot Smartphone” staat dan op het programma en daarnaast zal er een fantastisch muzikaal optreden van de band Fisk & Stereo Machine zijn. De leerlingen zullen het optreden registreren met hun Smartphones door het maken van foto’s en filmpjes.