Verslag kinderboekenweek “Reis mee!”

Geplaatst op 9 oktober 2019

Tussen 2 oktober en 16 oktober zijn we bezig met de Kinderboekenweek “Reis mee!” De Kinderboekenweek werd met een act van het team geopend. Na de act werd tevens een zwerfboekenkast onthuld. In deze zwerfboekenkast kunnen leerlingen/ouders boeken achterlaten. De zwerfboeken worden voorzien van sticker, zodat ze kunnen worden gevolgd, want waar reist het zwerfboek naartoe?

Naast allerlei groepsactiviteiten hebben we ook een aantal gastdocenten mogen verwelkomen. Zo heeft een vader -die piloot is- een gastles gegeven en konden de jongste groepen kennismaken met een vrachtwagen, die ook zand kwam brengen!

De komende week worden er nog meer gastlessen gegeven. Op 16 oktober wordt de Kinderboekenweek afgesloten met onze jaarlijkse kijkavond.