Verslag kinderboekenweek “En Toen"

Geplaatst op 9 oktober 2020

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gingen we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. We hebben in de verschillende groepen spannende en interessante boeken gelezen over ridders, dinosauriërs, piraten, Egypte, moderne kunst en de Tweede Wereldoorlog.

Naast het (voor)lezen hebben de kinderen extra geknutseld en verschillende werkstukken en werkjes gemaakt. Normaal gesproken wordt de Kinderboekenweek feestelijk geopend en sluiten we de Kinderboekenweek af met de traditionele Kijkavond op school. Door Covid19 kon dat dit jaar niet doorgaan. Wel hebben alle juffen en meesters m.b.v. foto’s en filmpjes een sfeerimpressie naar de ouders gestuurd.