Wetenschap- en techniekcircuit | groep 4

Geplaatst op 4 december 2019

De leerlingen van groep 4 hebben meegedaan met het wetenschap- en techniekcircuit. Dat was ontzettend leerzaam en leuk. Juf Nienke deed allerlei wetenschappelijke en interessante proefjes met de leerlingen; van het zuiveren van water tot een mooi kleurenpallet realiseren van snoepjes. Juf Sjoukje leerde leerlingen allerlei technieken met verf en hoe je het beste kunt mengen met de primaire kleuren.

Meester Peter liet de leerlingen de technische geheimen van de fiets ontdekken. De functies van tandwielen, de driehoekstructuren, de effect van spaken en nog veel meer. We willen juf Nienke en juf Sjoukje bedanken voor hun geweldige inzet. Het was een zeer geslaagd circuit! Klik hier voor alle foto's.