Zomerfeest brengt geld op voor goed doel

Geplaatst op 11 september 2019

Woensdag 11 september vierden we op ons uitgestelde zomerfeest. De dag werd ‘s morgens geopend door onze kleuterjuffen met een dans op het schoolplein. Daarna gingen de kinderen in circuitvorm langs de (groeps)activiteiten in en rond de school. Er waren allerlei activiteiten voor de kinderen zoals: schminken, allerlei pleinspellen, verschillende luchtkussens, een stormbaan, een rodeostier, een disco met DJ Piet en lasergamen.

Deze activiteiten vielen samen met de Gouden Weken waar we elk jaar mee starten. Eén van de onderdelen van de Gouden Weken is namelijk dat door groepsactiviteiten elkaar nog beter leren kennen en daar pasten deze activiteiten prima bij.

‘s Avonds werd de dag afgesloten met een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje. Middels de verloting van “Het rad van avontuur” is er tevens geld ingezameld voor een goed doel. Het goede doel was dit keer het Ronald Macdonald Kinderfonds Nederland. De eindopbrengst van de verloting is € 866,60,- Een heel mooi bedrag wat ook de Drachtster Courant niet onopgemerkt is gebleven!