Projectgroep

Geplaatst op 6 oktober 2019

De projectgroep is een groep met ongeveer 10-15 leerlingen uit 5/6 en een groep met 10-15 leerlingen uit groep 7/8. Deze leerlingen hebben iets meer nodig naast het normale schoolwerk en bv. het pluswerkboek van rekenen en taal.

De projectgroep komt zo'n twintig keer per jaar bij elkaar. Er wordt zo’n 5 weken aan een onderwerp gewerkt. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: programmeren, kennismaken met een vreemde taal en een duik in de kunst enz. Daarnaast besteden we aandacht aan zelf een oplossing bedenken, samenwerken en kritisch naar je eigen werk en werkhouding kunnen kijken.

In ons fotoboek vind je een impressie van hoe er gewerkt wordt aan de diverse opdrachten. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de projectgroep.

« Naar overzicht