Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Meer >

Inval-overblijfkrachten met spoed gevraagd voor de TSO

Geplaatst op 10 maart 2017

De TSO op OBS De Bolder is per direct op zoek naar inval-overblijfkrachten. Lijkt het je leuk om tussen de middag gezellig met de kinderen een broodje te eten en gezellig buiten te spelen, dan is de TSO misschien iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over de TSO of vul de bijlage direct in om je aan te melden.