Leerlingen OBS De Bolder op bezoek bij KV Drachten

Omdat Simon een prijsvraag had gewonnen tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 13 december werden de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 afgelopen zaterdag uitgenodigd om een wedstrijd te bekijken.

OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.

Waarom 15 minuten lezen per dag?

De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat en leesvaardigheid groeien direct.

Meer >

Inval-overblijfkrachten met spoed gevraagd voor de TSO

Geplaatst op 10 maart 2017

De TSO op OBS De Bolder is per direct op zoek naar inval-overblijfkrachten. Lijkt het je leuk om tussen de middag gezellig met de kinderen een broodje te eten en gezellig buiten te spelen, dan is de TSO misschien iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over de TSO of vul de bijlage direct in om je aan te melden.