Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Meer >

Inval-overblijfkrachten met spoed gevraagd voor de TSO

Geplaatst op 10 maart 2017

De TSO op OBS De Bolder is per direct op zoek naar inval-overblijfkrachten. Lijkt het je leuk om tussen de middag gezellig met de kinderen een broodje te eten en gezellig buiten te spelen, dan is de TSO misschien iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over de TSO of vul de bijlage direct in om je aan te melden.